FAQ

Erhalte Antworten auf die wichtigsten Fragen vor Deinem Besuch

Plan Deine Tour bevor Du im WOW PARK ankommst

Hier erhältst Du Antworten auf Deine wichtigsten Fragen.

Bitte COVID-19 Informationen beachten.

Hast Du noch mehr Fragen, dann schreibe uns gerne eine Mail an: [email protected]

WOW PARK Billund - Sieh die Öffnungszeiten und den Eventkalender
WOW PARK Skjern - Sieh die Öffnuungszeiten und den Eventkalender

Kauf Deine Eintrittskarte oder Deine Jahreskarte

Ja! WOW PARK er for alle legebørn i alderen 2 – 102 år. Hvis du fortsat  er i tvivl, så tag et kig på vores anmeldelser på Facebook, Tripadvisor eller Google+, hvor masser voksne legeglade bekræfter parkens alsidighed på tværs af alder.

Ja, rigtig gerne! Hunde er naturligvis velkommen. Vi elsker familiens bedste ven. Husk at medbringe hundesnor og høm-høm poser, hvis den bliver trængende.

I WOW PARK Skjern slår hovedparten slår sig løs i parken i 4-5 timer, mens andre bliver i hele åbningstiden fra 10.00 til 17.00. I WOW PARK Billund kan man nemt bruge en hel dag i parken.

 

Ja. Kommer I min. 20 personer, får I rabat. Skriv til [email protected] og aftal tidspunkt forud, så I opnår jeres rabat. Se mere her

Nej, ikke som udgangspunkt. Der vil dog muligvis være nogle enkelte aftner i højsæsonen, hvor vi laver nogle aften-events. Grupper kan dog også – ved at betale en merpris – få lov at blive i parken om aftenen.

Ja – det er muligt at overnatte i WOW PARK Skjern for større grupper. Vi har der et kæmpeshelter med plads til 25 børn og 20 voksne. Der er sovemulighed for endnu større grupper i andre lokaler. Kontakt os på [email protected] Der er ikke mulighed for overnatning i WOW PARK Billund.

Ja. WOW PARK arrangerer og afvikler individuelle summercamps for større grupper. Er du interesseret? Kontakt os på [email protected]

 

Ja, det kan man godt i WOW PARK Skjern. Man kan leje hovedbygningen, hvor der er plads til 100 personer. Læs mere her

Ja. Skriv blot til [email protected] – så finder vi det perfekte tidspunkt.

 

Ja. De mange træer i skoven dækker, så man mærker væsentlig mindre til regnen. 

Har man stadig lyst til overdækning, rummer vores hyggelige stald i WOW PARK Skjern ca. 250 gæster, ligesom skoven også har et overdækket område. I WOW PARK Billund har vi en restaurant med plads til 140 gæster og et bålhus med plads til 150 personer.

Ja. I er velkomne til at medbringe jeres egen mad i parken.

I WOW PARK er vi vilde med bål og derfor er du selvfølgelig også velkommen til at grille over bål på de justerbare riste. Der vil også være popcorn net til rådighed.  

Rengør venligst brugt udstyr. 

Skal du bruge en af vores grill, vil der være tale om venlig selvbetjening. Du skal selv medbringe grillkul og optændingsblokke, eller du kan købe det i parken.

Har du spørgsmål eller problemer, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til personalet.

Ja. Der bliver tændt op i bålet hver morgen, og der er altid brænde til rådighed. Vi hjælper hinanden med at holde bålet i gang. 

Nej. Vi har dog masser af fælles borde og bænke – både inde- og udendørs.

Vi har plads til alle.

I både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund er der fri adgang til mikroovn.

Hvis man lejer hovedbygningen i WOW PARK Skjern, har man også et stort køkken. Den hyggelige café i stalden med plads til op til 130 personer, kan også lejes til særlige arrangementer. Skriv og hør nærmere på [email protected]

WOW PARK Skjern: WOW PARK er indhegnet og aktiviteterne er fordelt ud over ca. 4 hektar skov og parkhave (5-6 store fodboldbaner). I højsæsonen har parken dagligt besøg af 300 til 1000 gæster. Den gamle gård – hvor der tidligere har været børnehjem, danner ramme for entré, café, indendørs fælleslokaler og toiletter. Festlokaler og industrikøkken finder man i hovedbygningen, som man kan leje til private arrangementer og møder.

WOW PARK Billund: Parkens størrelse er på ca. 40 fodboldbaner og i alt 28 hektar. Hele arealet er selvfølgelig indhegnet. Alle bygningerne er helt nye. Bl.a. "Madladen" med plads til ca. 140 spisende gæster.

Ja, helt sikkert. Der har været mange kørestole og trehjulede el-scootere ude i parken siden åbningen af WOW PARK. Man skal som kørestolsbruger være opmærksom på, at der ikke er fliser og asfalt her. Her er køreunderlaget grus, græs, flis/faste jordstier, da det jo er en natur-/skovpark.

Vi har også en indgang, hvor kørestolsbrugere kan komme ind. Spørg ved ankomst, så vil vi guide jer til det rigtige sted.

Vi har handicaptoilet med støtter i begge sider. De går begge ned til gulvet. Dørbredden til toilettet er 116 cm. (WOW PARK Skjern).

I WOW PARK Billunds spisested ”Madladen”, kan du købe burgere, pizzafoldies, kartofler og spændende salater. Du kan også få sodavand og juice, te, kaffe og iskaffe. 

I WOW PARK Billund kan du også købe gammeldags is, soft ice og andre lækkerier til den søde tand.

I WOW PARK Skjern kan du få rustikke pizzaer, grillpølser og pølsehorn, breadsticks og forskellige drikkevarer som øl, læskedrikke og økologisk saft, og naturligvis også økologisk kaffe. I Skjern kan du også få økologisk Skarø is, klassiske ispinde og lækkerier til den søde tand.

I begge parker kan du også købe snobrødsdej og popcorn, du selv popper på et af vores bålsteder. Ønsker du at bage pandekager, skal du selv have dejen med.

Hvis du har et handicap og har brug for at få en ledsager med i WOW PARK, er det selvfølgelig muligt. Du kan få én ledsager med ind i WOW PARK gratis. Husk lige at medbringe ledsagerkortet.

 

Ja, børn under 16 år må ikke komme ind i parken uden ledsagelse af en voksen.

Du kan både købe din billet i vores webshop, men du kan også købe den ved indgangen, når du ankommer til parken.

Der er enkelte aktiviteter med max. vægt, men de allerfleste er der ingen max. vægt på. Til gengæld er der et max. antal personer, og det står på skiltet ved hver aktivitet.

 

Her kan du læse mere om vores forholdsregler ift.COVID-19.

Nej, ikke rundt i parkerne. Der er dog i begge parker et specielt område, hvor det er tilladt at ryge.

I WOW PARK Billund er der et rygeområde bag ved Madladen. I WOW PARK Skjern er der et hjørne i gårdspladsen, hvor man må ryge.

Større grupper er velkomne til at tage kontakt for at høre om mulighederne.

Ja, hvis du bruger det i arbejdsmæssig sammenhæng. Kontakt os i forvejen, så lægger vi billetterne frem.

Du kan bruge VISA kort, VISA/Dankort, Mastercard og Maestro Card som betalingsmiddel i både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund.

Du  kan ikke bruge MobilePay.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628
Datenschutzerklärung    Impressum

         

keyboard_arrow_up